مشاوره حقوقی رایگان - اگر از صاحب کارم شکایت نکنم از بیمه برای من دیه شکستگی پاشنه پا تعلق می‌گیرد

با سلام خدمت شما من کارگرم و در حال کار کردن از ارتفاع افتادم که پاشنه پای راست م شکسته و پلاتین درسال1402 ماه محرم گذاشته شده است و میخوام که به من اطلاع دهید اگر از صاحب کارم شکایت نکنم از بیمه دیه برام تعلق می‌گیرد يا نه لطفا به من در این زمینه راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد ممکن است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، نیاز به بررسی جوانب موضوع و اطلاعات دقیق از وضعیت کارگاه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرداخت از بیمه منوط به همکاری کارفرما و گزارش حادثه در حین کار است در ضمن ماه حرام بودن در میزان دیه فوت‌موثر است نه صرفا جراحت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله شما میتوانید از صاحب کار خود از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تامین اجتماعی دیه شما را پرداخت نمی کند.