مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی دست حین کار

با سلام مزاحم شدم بنده در کارگاه در حین کار دست راستم از روی انگشتان شکست الان ده روزه دستم هم تو کچه نرفتم که شکایت کنم گفتم خوبیت نداره الان تو این ده روز اصلا یه حالی ازم نپرسیدن که چطوری می‌خوام شکایت کنم حداقل به حق و حقوقم برسم کارگاه که نمیده ممنون میشم راهنمایی کنین چطور و کجا برم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت آسیب حین کار ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون تقصیر شما بوده از کارفرما شکاست ثبت کنید و بامعرفی به پزشکی قانونی مطالبه دیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش، شکایت تحت عنوان آسیب حین کار را مستند به مدارک پزشکی خود به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت
و باید دیه شما پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه قابل مطالبه است
شکوائیه تخصصی تنظیم گردد و حتی المقدور به یک وکیل دادگستری وکالت دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری مطالبه دیه ناشی از حادثه کار

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید شکایت کنید و دیه خود را از کارفرما مطالبه کنید باید ثابت کنید حادثه در حین کار بوده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر شما در این حادثه مقصر نباشید، به عنوان ایراد صدمه عمدی حین کار قابل شکایت است و می توانید به پزشکی قانونی مراجعه کرده و دادگاه در نهایت به نفع شما حکم به پرداخت دیه صادر می کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل وقوع حادثه شکایت تقدیم نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به نزدیک‌ترین دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید شکایت خود را ثبت کنید می‌بایست به شما غرامت حقوق عیدی و سنوات شما پرداخت شود