مشاوره حقوقی رایگان - اختلال حواس پدر

با سلام
پدرم از تیر ماه امسال دچار بیماری اختلال حواس شد و مدتی بستری بود و لحظه خوب بود و لحظه ای دچار فراموشی و حواس پرتی میشد.در این زمان مادرم به کمک یکی از برادرها از او وکالت تام الاختیار گرفت بدونه اینکه به مابقی فرزندان و همسر دیگر او اطلاع بدهند. و من متوجه این ماجرا شدم در این مورد که اموال پدر را به نام خود کرده باشد مطمئن نیستم اما میدانم که میخواد این کار را انجام بدهد
حال ما اگر ملکی را انتقال داده ایا میتوانیم پس بگیریم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بر فرض سوال محتملا وکالت هم باطل است و به تبع ان قراردادهای مربوطه تسریع در اقدام مثمر ثمر خواهد بود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درصورتیکه بتونید این قضیه رو از طریق محاکم اثبات کنید معاملات یا قراردادهای زمان بیماری باطل و قابل ابطال میباشد .

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر محجور بودن را در دادگاه اثبات کنید بله معاملات ابطال میشود