مشاوره حقوقی رایگان - اول کیفرخواست بعد منع تعقیب و مختومه

سلام
برای بنده در سامانه ثنا در قسمت روند پرونده آخرین تغییرات صدور کیفرخواست بود
حضوری مراجعه کردم گفتند شاکی رضایت نداده و پرونده میره دادگاه ولی هنوز ابلاغیه دادگاه نیومده
امروزیک ابلاغیه ای جدید اومد از همون دادسرا که قرار منع تعقیب صادر شده و در آخر نوشته بود اگر شاکی اعتراض داره به حضور برسه اگر نه پرونده مختومه و بایگانی میشود
میخواستم ببینم یعنی چی ؟یعنی کلا پرونده بسته شده و حتی به دادگاه هم نمیره؟یا نه چون کیفرخواست قبلا صادر شده فرقی نداره دادگاه حتما میره؟چی شد من دقیقا نفهمیدم
در روند پرونده هم آخرین تغییر همین منع تعقیب بود نه کیفرخواست
یعنی دیگه دادگاه نمیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

احتمالا درخصوص یک اتهام کیفرخواست و درخصوص یک اتاام دیگر منع تعقیب صادر شده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روند را بررسی کنید اگر اعتراض کرد به دادگاه میرود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار منع تعقیب صادر شده است و شاکی ظرف ده روز می تواند اعتراض کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان ندارد
همراه با صدور کیفرخواست ، قرار جلب به دادرسی صادر خواهد شد و قرار ‌منع تعقیب صادر نمیشود

ممکن است قرار منع تعقیب نسبت به یکی از اتهام ها صادر شده باشد و نسبت به اتهام دیگر ، کیفرخواست صادر شده باشد