مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

باغی که ارث همسرم بوده را توقیف و برای مزایده رفته لذا چگونه میتوانم در مزایده برنده شوم که به غیر نرسد با توجه به اینکه دخترم با من زندگی می کند نمیخامم حق و حقوق فرزندم ضایع گردد وراث همسرم پدر که بعدش فوت کرده و دخترم می باشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما نیز می‌توانید در مزایده شرکت کنید و بالاترین قیمت را خود بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مثل بقیه اشخاص می توانید در مزایده شرکت کنید.
توجه داشته باشید اگر کسی در مزایده شرکت نکنه شما می توانید به قیمت کارشناسی بردارید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در مزایده شرکت کنید حق و حقوق فرزندتان ضایع نشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وراث پدر چه کسانی هستند
ده درصد مزایده را واریز کنید تا اگر کسی در مزایده شرکت کرد بتوانید رقابت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای برنده شدن در مزایده بایستی مبلغ پیشنهادی بالا در جلسه مزایده مطرح کنید و فی المجلس 10 درصد از آن را پرداخت کنید تا باغ از آن شما باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در مزایده هر فردی که قیمت بیشتری پیشنهاد بدهد برنده خواهد شد