مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
من چکی از مشتری به تاریخ 1400/12/10 دارم که به خاطر بدحسابی طرفم این چک رو در تاریخ 1402/06/10 برگشت کردم لطفاً راهنمایی بفرمایید روی این چک چگونه میتوانم اقدام قضایی کنم و در لایحه ای که تنظیم میشود چه چیزی عنوان کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

لزوما دادخواست باید توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد موارد مهمی است که ذکر آن در این مجال نمی گنجد که عدم توجه به هریک خسران جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت….

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به تنظیم لایحه نیست
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه و مطالبه خسارت تاخیر تادیه بدهید.
می توانید نسبت به اصل وجه چک درخواست صدور اجرائیه بدهید و طبق قانون جدید اجرائیه صادر می شود
نسبت به خسارت تاخیر تادیه نیز می توانید جدا دادخواست بدهید.
در صورت مورد اخیر هزینه دادرسی کمتری اخذ می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این سوال به شکل دقیق پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست اجرای چک چک و مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و