مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه

باسلام خدمت تمامی وکلای زحمتکش اینجانب زوج هستم همسرم مدت 3 ساله که ترک منزل کرده و حکم ناشزه را گرفتم و درگیر دیگر مسائل دادگاه مانند مهریه هستم همسر بنده در جایی مشغول به کار هستند و به بنده هیچی در مورد نوع شغلش و محل کارش اطلاعی ندارم لذا بنده هیچ مشکلی با اشتغال همسرم ندارم چون کار کردن حق هر انسانی میباشد چطور میتوانم از محل و محیط کار همسرم آگاه شوم چون زوجه هیچ اطلاعی به بنده نمی‌دهد تا خیالم از محیط کارش آسوده شود چون بالاخره ایشان هنوز در شناسنامه همسر بنده میباشد،،البته خودشان به من گفتند که سرکار می‌روند ولی هیچ اطلاعاتی از محل کار ایشان ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید ممکن است دادگاه با درخواست شما موافقت نکته.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود قبا از طرح دعوا در دادگاه خانواده موضوع را بین خودتان حل کنید ولی اینکه بفهمید در کجا کار میکند از طریق دادگاه میسور نخواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید شکایتی مبنی بر من اشتغال همسرتان مطرح کنید تا همسرتان مجبور به پاسخگویی در نزد مقام قضایی شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از تامین اجتماعی محل کار ایشان را پیدا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان عدم موافقت وجود دارد