مشاوره حقوقی رایگان - ایمپلنت

با سلام
من دندان پیش جانبی بالای خودم رو ایمپلنت کردم و چند روز پیش دکتر روکشش رو برام گذاشتن اما روکش گذاشته شده کوتاه هست و هم ظاهرش نسبت به بقیه دندونام هماهنگ نیست و بینش با دندون پایینی فاصله وجود داره و یک کاغذ ضخیم به راحتی داخلش میره و میاد بیرون من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع به نحو حضوری پیگیری و اقدام بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق نظام پزشکی ابتدا پیگیری نمایید و اگر ناشی از قصور پزشکی باشد می‌توانید شکایت کیفری مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سعی کنید با سازش پیش ببرید نشدشکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا موضوع از طریق پزشک معالج پیگیری تا رفع عیب نماید. در صورت عدم همکاری و رفع عیب ، از طریق نظام پزشکی و دادسرای محل می توانید به اتهام قصور پزشکی شکایت نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بده که ظرف سه روز درست کن در غیر این صورت شکایت می کنم اگر نکرد برو سازمان نظام پزشکی شکایت کن