مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

با سلام و احترام. شخصی از من و چند نفر دیگر شکایت کرده بود که بنده در کلانتری حاضر شدم اظهارات خودم رو دادم پرونده در بازپرسی برای دیگر ابلاغ نیامده ولی برای بقیه امده یعنی چه تصمیمی برای من گرفته شده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تصمیمی گرفته بشه برای شما ابلاغ میاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال ابهام دارد و بسیار غیرشفاف است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ثبت ثنا نموده اید از آن طریق ابلاغ می شود ، اگر ثنا ندارید ثبت نام نمایید . هرگونه تصمیم به شما ابلاغ می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضوراً پیگیری نمایید قابل پیش بینی نمی‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌کند می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید و پرونده را مطالعه نمایید