مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

باسلام.پرونده نزاعی داشتم بابرادرم دراین مدت برادرم وکیل گرفته اما مابه صلح وسازش کشیدیم حالاوکیل مانع رضایت دادن برادرم شده ووکیل حق وکالتش میخواهد درصورتی هنوزدادگاه هیچ جلسه ای برای ماتشکیل نداده ووکیل هنوزپا دردادگاه نگذاشته است ایا وکیل درباره اینگونه پرونده ها حق وحقوقی شامل میشود/سوال دومم ایاوکیل میتوانداجازه ندهدکه شاکی رضایت ندهد؟ ممنونم ازلطف شما

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

با وکیل محترم جهت سازش وتوافق در رابطه با میزان حق الوکاله مذاکره فرمائید،وکیل نمیتواند مانع صلح و سازش شما باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در یکی از بندهای قرارداد وکالت الکترونیک اشاره شده است حتی در صورت صلح و سازش بین طرفین، باز هم وکیل مستحق حق‌الوکاله خواهد بود و صلح و سازش تأثیری نخواهد گذاشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قرازداد وکالت را مطالعه بفرمایید نوشته دراینصورت وکیل میتحق چقدر از حق الوکاله هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند شما می‌توانید توافق کنید
اما حق الوکاله وکیل مطابق توافق انجام شده کاملا باید تأدیه گردد راهی جز پرداخت حق الوکاله وکیل نیست.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مطابق قرارداد الکترونیک وکالت. در فرض سازش حق الوکاله تعلق می گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حدود وکالت بایددبررسی شود.خیر نمی تواند مانع شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر توافقات شما با وکیل در حدی که مشخص شده است باید اجرا شود اگر خلاف آن هست می‌توانید از طریق کانون وکلا پیگیری کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام در درجه ی اول بستگی به توافقتون داره، سوال دومتون هم خیر نمیتونند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وکالت نامه خود را به دادگاه تحویل و اعلام وکالت نموده است طبق تعرفه قانونی در مرحله رسیدگی حق دریافت دارد . وکیل حق جلوگیری از سازش را ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در قرارداد وکالت ذکر شده است که دعوا اگر به هر نحوی خاتمه یابد ارتباطی به حق الوکاله وکیل ندارد وکیل کارش را انجام داده اما در خصوص سازش ارتباطی به وکیل ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، چنانچه تمایل به اعلام رضایت دارند می‌توانند شخصا اقدام نمایند، در خصوص حق الوکاله وکیل بسته به قرارداد بخشی از حق الوکاله میبایست پرداخت گردد

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
حتی اگر صلح و سازش انجام شود باید حق الوکاله وکیل پرداخت گردد.
وکیل نمیتونه صلح و سازش بشه