مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

با سلام. 6ماه پیش مبلغ 90میلیون تومن بابت خرید مسکن اشتراکی به یک مشاور املاک امانت سپردم. ایشان هم مبلغ 40میلیون از خودش گذاشته، حال بدون اجازه و مشورت بنده خونه رو رهن داده و از پول رهن که 45میلیون هست بقیه پول خونه رو داده. از این خونه 175میلیونی سهم من چقدر است؟؟؟؟؟ در حالیکه ایشان فقط علی الحساب 3دانگ وکالت به من داده. در ضمن ایشان فاقد پروانه کسب بوده و کد مشاور املاک ندارد.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. موضوع شما نیاز به مشورت حضوری و دقیق تر با وکیل دارد. در صورت تمایل تماس بگیرید.09128703175