مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت بخیر، بنده بنا به دلایلی تصمیم گرفتم که اسم کوچک خودم که یحیی، است رو به آریان تغییر دهم ، آیا پذیرفته میشود هنوز اقدام نکرده ام برای تغییر نام و...
اما یک سوال داشتم من مشمول سربازی شدم ولی هنوز اقدام نکرده ام کامل واسه خود خدمت ، و برای کارت فعال و آموزشی تغییر ثبت نام کردم ولی خبری نشد از اموزشی و... آیا میتوانم الان با این وضعیت اقدام به تغییر نام کنم ، و سوال دومم من پارسال در امتحانات نهایی نتوستم دیپلم بگیرم و الان ناقص است ، چون تولدم موقع امتحانات است منو نزاشتن امتحان اخرو بدم بدلیل اینکه 20سالم شد ، الان اگر تغییر نام بدم دیپلم اگه بگیرم با اسم جدید تغییر پیدا می‌کنه ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی به سایت ثبت احوال و اگر موافقت نشد از طریق دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به اداره ثبت احوال رجوع و درخواست کنید
اگر موافقت نشد دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید و اگر نتیجه نداد دادخواست تغییر نام دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه محل صدور شناسنامه اقدام و دادخواست تغییر نام را تقدیم نمایید . در صورت تغییر نام تمام مدارک شما می بایست با نام جدید تغییر یابد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله این موضوع را از طریق سازمان ثبت احوال پیگیری کنید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

به طور معمول با تغییر نام مذهبی به غیر مذهبی موافقت نمیکنند.
در مورد دوم پاسخ شما بله است اگر نامتون رو تغییر بدید مدارک سجلی با نام جدید صادر میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ‌
امکان اقامه دادخواست تغییر نام وجود خواهد داشت

ولی شما باید دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا نام خود را تغییر دهید و پس از تغییر کلیه مدارک بنام جدید صادرخواهد شد

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

باید دلایل قوی به دادگاه ارائه شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید ولی این کار را نکنید چرا که ثبت احوال برای شما تغییر نام انجام نمی‌دهد در مرحله اول هم باید از طریق دادگاه حقوقی شهر خودتان طرح دعوی کندی به طرفیت ثبت احوال شهرستان محل صدور تنظیم شناسنامه و متن و دادخواست و دفاعیات نیز با ما وکلاست . دوست عزیز تمام سوالات شما سوالاتی است که در تاثیر حقوقی در زندگی شما ندارد اینکه با چه نامی مدارک شما صادر می‌شود کمترین اهمیت را دارد چرا که در قسمت توضیحات ذکر می‌شود که اسم قبلی شما چه بوده و به چه نامی تغییر یافته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید اظهارنامه تهیه کنید سپس دادخواست تغییر نام بدهید یک سری موارد را نیز رعایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.برای تغییر نام در مدارک بعدا باید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای تغییر نام ابتدا می‌بایست به اره ثبت احوال مراجعه نمایید یک سری شرایطی دارد سپس اگر مورد موافقت واقع نشد می‌توانید از طریق دادگاه عمومی با انجام یک سری موارد نام خود را تغییر بدهید