مشاوره حقوقی رایگان - انفساخ قرارداد اجاره ناشی از عدم توافق قیمت

باسلام و احترام
قرارداد ملک تجاری را به مدت 3 سال منعقد کردم. به عنوان موجر در توضیحات قرارداد شرط کردم که امتداد قرارداد در سال دوم و سوم منوط به توافق اجاره بها براساس قیمت روز ملک و رضایت موجر(بنده) از مستاجر خواهد بود در غیر اینصورت قرارداد مشمول انفساخ خواهد شد. عینا در متن قرارداد درج و ثبت شد.
اکنون مستاجر قیمت روز را مقبول ندانسته و حاضر به افزایش قیمت روز نیست. برخی هزینه های داخلی برای دکوراسیون انجام داده‌اند که با میل خود ایشان انجام شده و جز تعهدات بنده نبوده است و حال از من آنرا مطالبه مینماید.
لطفا راهنمایی بفرمایید که مراحل قانونی برای اعلام انفساخ چیست و آیا مطالبه هزینه های داخلی مانند پارتیشن و سقف کاذب و کف پوش قابل جمع آوری، برعهده ی موجر است یا تعهدی در این زمینه ندارم؟
باسپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهم مفاد قرارداد مربوطه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص مخارج مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است . در خصوص فسخ ابتدا برای ایشان اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی مبنی بر افزایش اجاره بها سال دوم با تعیین رقم معقول با تعیین مدت ظرف 3 یا 7 روز ارسال فرمایید . در صورت عدم پاسخ و عدم افزایش اجاره بها دادخواست فسخ قرارداد اجاره را به دادگاه حقوقی محل تقدیم نمایید . پیشنهاد می شود و بهتر است مدارک خود را حضوری به نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌

قرارداد اجاره قابل انفساخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد مورد اشاره در متن سوال مورد مطالعه قرار گیرد.

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

به ایشان اظهار نامه بدهید و تایید انفساخ قرارداد را از دادگاه بخواهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به مفاد قرارداد منعقده بین طرفین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد شما می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی درخواست ملاقات بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نوشته شما کمی مبهم است چون از کلمه توافق استفاده کرده اید ظاهرا تعیین اجاره باید به توافق مستاجر هم برسد . بنابراین تا مفاد اجاره نامه بررسی نشود نمی توان اظهار نظر مناسبی ارائه نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و