مشاوره حقوقی رایگان - حقوق. ملک تجاری

با سلام وتبریک سال نو. کارگاهی رادرسال 1400 اجاره کردم 8 میلیون تومان رهن و اجاره 1/500 هزار تومان.
انقضای قرارداد اختلاف اثبات مالکیت دعوای دردادگاه بین مادر وفرزند اقدام شد من مستاجر بلاتکلیف شدم شخصی که قرارداد اجاره بامن داشت پیامک داد تا تکلیف دادگاه روشن نشه پول پیش راپرداخت نمیکنم اظهار نامه براش ارسال کردم نتیجه نداشت.
دوماه بعددادگاه بدوی رای بنفع مادر طرف داد نامبرده هم با من قرارداد اجاره یکساله تنظیم کرد. مرحله بعد دادگاه تجدید نظر رای بنفع مالک اول داد اوهم از من اجرتالمثل اجاره ماه‌های قبل رااز شورا تقاضا کرد وقصد حکم تخلیه دارد. اجاره‌بها بحساب مادرش واریز کردم.
تکلیف من چی میشه؟ طرف حساب من کیه؟ قبلا متشکرم از پاسخ شما.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه مادرش دادخواست مطرح کنید چون مال غیر را به شما اجاره داده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ حکم قطعی دادگاه عمل کنید. و علیه دیگری برای استرداد پرداختیها اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اجاره بها مالک را پرداخت نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارات را به طرفیت مادر اقامه نمایید و