مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به جرم سرقت تعزیری

با سلام
وکلای محترم بنده در شرکتی مشغول به کار هستم و شرکت از بنده به جرم سرقت تعزیری شکایت کرده و مراحل قانونی در حال طی شدن هست ولی به قطع یقین چون من کاری نکردم خیالم راحته.
از طرفی 5 نفر شاهد به دادسرا معرفی کردم که از این 5 نفر 4 نفر رفتن ولی اون نفر اصلی که شهادتش کارسازه از ایشون دعوت نکردن که بره.
و به دادسرا که برای مطالعه پرونده م رفته بودم شماره پرونده رو ازم گرفتن و گفتن که فعلا همه چیز به نفع شماست.
سوالم اینه: بنظرتون نفر اصلی رو چرا دعوت نکردند آیا نیازه من برم حضوری بپرسم یا باید لایحه ای بنویسم و ازشون بخوام که نفر اصلی رو هم دعوت کنن یا اصلا نیاز نیست؟!
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر