مشاوره حقوقی رایگان - ما یک روز عروسی بودیم وقتی از عروسی امدیم همه ی طلا هایمان را سر جایش گذاشتیم 1 ماه بعد پدرم گفت

پدرم گفت شناسنامه من را بدهید بعد مادرم گفت هر چه میگردم نیست طلا هایمان هم همانجا هیت کل خانه را زیر و رو کردیم ولی هنوز پیدا نکردیم نزدیک 30 گرم طلا بود
امروز که داشتیم از بیرون می امدیم دو اقای ناشناس از طبقه ما بیرون امدند ممکن است که انها دزدیده باشند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با ادله و مدارک �کمه پسند می‌توانید شکایت کنید