مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف ضرب و جرح و سرقت

سلام وقت بخیر
دو ماه پیش برادرزاده ام با خواهرم تماس می‌گیرد و می‌گوید بخاطر اذیت و آزار مادر و دایی هایش قصد خودکشی دارد و چون پدرش تاره به رحمت خدا رفته بود ما هم نگران و ناراحت شدیم و به درخواست برادرزاده ام به خانه پدربزرگش که قبلا محل سکونتگاه برادرم بوده و حال برادرزاده ام زندگی می‌کند رفتیم و با دعوت برادرزاده ام وارد خانه آنها شدیم و با دیدن اوضاع و شرایط برادر زادم بهم ریختیم و فقط با خالش بحث و جدل کردیم و بعد از خانه اشان بیرون امدیم و دوربین داخل خانه را ضبط کرده الان از ما شکایت ورود به عفت و سرقت تهدید و توهین و ضرب و جرح کردند
برای دفاع چه کار کنیم بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید اثبات نمایید که مرتکب جرم نشده اید برادرزاده شما می بایست به عنوان شاهد ، شهادت دهد. اگر دوربین بوده مشخص است که سرقت شده یاخیر به هرحال تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ورود به عنف نمیباشد
و شما باید دفاعیات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به صرف آنچه در سوال آمده است، ورود به عنف اثبات نمی‌شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ارائه دلایل با شاکیست باید ایشان اثبات نمایند در خصوص ادعایشان، در هر حال دفاع از ناحیه شما در برابر ادعایشان لازم است