مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

با سلام ماشین منو یه ماه پیش تو تهران دزدیدن من از روی شماره پلاک سارقان فهمیدم ماشینم رفته کردستان پس از 25 روز ماشینمو در حالی که پشت یه کامیون از سقز به مقصد زاهدان حمل میشده گرفتن وکامیون رو به پارکینگ منتقل کردن شماره شاسی بدنه و موتور ماشین منو سنگ گرفته اند و معدوم کرده اند از روی استعلام و رهگیر قطعات نصب شده رو ماشین از شرکت سازنده متوجه شدن ماشین منه راننده میگه من بارگیری کردم و بارنامه دارم شخصی هم همراهشه که ماشین و خریداری کرده بهش گفتن مزایده ای و سندش رو بعدا بهش نشون میدن فروشنده رو نمیشناسه و گوشیشو خاموش کرده وشاهد نیز داردآیا جرم مالخری بهش تعلق میگیره و اینکه من خسارتمو چه جوری میتونم بگیرم نزدیک به 200 میلیون خسارت خوردم نمیدونم خوده سارقه یا مالخره

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص سونیت یا عدم سونییت مدعی خریدار یزکردن ماشین و اثبات جرم مالخری با قاضی رسیدگی کننده است ، در ممکن است خودش جز سارقین باشد در حال حاضر اصل بر این است که سارق است نه مالخر ، در خصوص خسارت وارده اگر مجرم شناخته شد می توانید دادخواست ضرروزیان ناشی ازجرم را به دادگاه تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون برای تحقق جرم مالخری ، خریدار باید علم و آگاهی نسبت به مسروقه بودن مال داشته باشد

سارق مسئولیت خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مالخر اگر آگاهی داشته باشد ایشان نیز مرتکب جرم شده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، شکایت را پیگیری نمایید تا مشخص شدن قضیه