مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام خودرو همسرم را توقیف کردم بابت مهریه وسند بنام همسرم است و اکنون خواهرش اعتراض شخص ثالث اجرایی زده که سال 95 هنگام خرید خودرو پول رو پرداخت کرده و مدعی ماشین شده و هیچ گونه مدرک یا قولنامه ای هم ندارن فقط میخا دونفرشاهد بیاره ایا امکان رفع توقیف وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص رییس اداره ثبت یا دادگاه رسیدگی کننده ملاک عمل است، البته هرگونه تصمیم آنان قابل اعتراض است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
صدور حکم ، بستگی به ارائه مستندات و دلایل توسط شما وجود خواهد داشت و شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید