مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام وقتتون بخیر بنده صیغه 50 ساله هستم با همسرم و صاحب فرزند شدیم این آقا اسم بچه رو تو شناسنامه خودش نمیبره الان سه سال امروز فردا میکنه من باید چکار کنم ؟؟؟که به نتیجه برسم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادگاه خانواده محل خود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به ثبت رسمی نکاح را تقدیم نمایید .
اگر شوهر شما از ثبت رسمی نکاح موقت بعد از باردارشدن شما امتناع کرده است.
به تکلیف قانونی خود مطابق ماده 22 قانون حمایت خانواده عمل نکرده ، مستند به ماده 49همان قانون مرتکب جرم شده، ضمن الزام به ثبت رسمی نکاح و به مجازات جریمه نقدی درجه 5 یا حبس تعزیری درجه 7 محکوم خواهد شد .
در خصوص شناسنامه مشخص ننمودید آیا فرزند شناسنامه دارد یاخیر ، به هرحال پدر تکلیف قانونی دارد برای فرزند خود شناسنامه دریافت نماید . اگر انجام ندهد از طریق دادگاه ملزم خواهد شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون پدر مکلف است که با تولد فرزند ، عقد ‌نکاح را ثبت نماید و برای فرزند شناسنامه اخذ نماید و
اسم فرزند را در شناسنامه خود وارد
نماید

شما میتوانید دادخواست الزام به طرفیت زوج اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، میتوانید دادخواست الزام به ثبت نکاح و اخذ شناسنامه نمایید