مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم و ممنوع الخروجی

سلام خسته نباشید.آیا فرد با صدورحکم ورود به عنف بر علیه وی وارسال حکم به اجرای احکام دریکسال قبل ممنوع الخروج میشود یا خیر؟ راحتترین راه استعلام ممنوع الخروجی چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه‌ای که رای شما را اجرا نموده است مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از طریق اینترنتی و مراجعه به اداره گذرنامه و رجوع به اجرای احکام مربوطه امکان استعلام وجود دارد...