مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام خسته نباشید ارث پدر بزرگم 13خیض دشت میخایم قرعه کشی کنیم 5خیض اول دشت گرونتر 8خیض اخر دشت ارزونتر 9تا بچه هستن 3تا پسر و8تا دختر همه دوست دارن جلو بگیرن بخاطر گرونتر ما هم قرعه کشی کنیم چطور باید انجام بدیم دوتا پسر بگیر یکی دختر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید مساحت کل زمین مشخص گردد و سپس متراژ سهم هر پسر و هر دختر تعیین گردد و بعد قرعه کشی نمایید

و شما باید تقسیم نامه تنظیم نمایید و تمام وراث امضا نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی و گفتگوی طرفینی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
سوال ابهام دارد و کامل نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر رضایت نداشته باشند یا بضرر عده ای باشد باطل است و دادگاه به فروش میرساند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

توافق طرفین و توافق در رد ماوالتفاوت آن ملاک عمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم فرزندان پسر دو برابر. دختر است و تقسیم از طریق قرعه کشی انجام می شود
و اگر طرفین توافق نکنند
باید از طریق دادگاه اقدام کنید که در این صورت تقسیم و فروش از طریق دادگاه انجام می شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قرعه‌کشی راهکار حقوقی نمی‌باشد �‌توان از تعدیل قسمت استفاده کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید بر اساس قواعد ارث متراژ زمین و سهم هر یک از ورثه مشخص شود سپس به قید قرعه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و بهتر است که پرسش شفاف پرسیده شود.

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام سعی شود ابتدا تقسیم براساس کیفیت(قیمت) زمین انجام گیرد نه کمیت(متراژ)..یعنی متراژ زمین های جلو که ارزشش بیشتر است کمتر از زمین های پشت باشد و سپس اگر توافق نبود قرعه کشی شود