مشاوره حقوقی رایگان - موضوع : کلاهبرداری از طریق آگهی فروش در سایت درج آگهی

با سلام و عرض ادب
احتراما باستحضار می رساند اینجاتب در ناریخ 28 مهرماه 1400 از طریق سایت ددرج آگهی یک عدد تلویزیون کارکرده led خریداری کردم که ابتدا پس از ارسال آدرس منزل و شماره فروشنده مبلغ یک میلیون تومان به کارت فروشنده واریز نمودم و پس تماس با راننده اسنپ که شماره او را فروشنده برایم ارسال نمود اینجانب مابقی پول را برای فروشنده کارت به کارت کردم . متاسفانه پس از دیر کردن اسنپ متوجه شدم هر دو نفر گوشی خود را خاموش کرده اند و خبری از ارسال کالا نشد . آیا می توانم با استقاده مستندات ادعا مانند پیامهای گوشی و ارسال لوکیشن و تایید فیش پرداختی با واتساپ و همچنین شماره کارت بانکی فروشتده ، حکم پک کردن پیامها و رهگیری شماره فروشنده را برای جلب ایشان بگیرم ؟
احتمالا این اشخاص هرروز با افراد دیگری اینکار را می کنند .

با تشکر و تقدیم احترام مجدد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه با مانور متقلبانه شما را به امور غیر واقع امیدوار نمودند و می توانید از هر دو نفر شکایت خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید و شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکانپذیراست و شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با رفتار متقلبانه شما را به امور غیر واقع امیدوار نمودند و می توانید از هر دو نفر شکایت خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود ‌
تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا شما به پلیس فتا مراجعه سپس شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید