مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام بنده یه ماشین داشتم گذاشتم در برنامه درج آگهی که بفروشم و یه خانومی با من تماس گرفتن و خودشونو دکتر معرفی کردن و گفتن من خانم دکتر فلانی هستم و با من قرار گذاشتن که ماشین را تست کنن ایشون ماشین را دیدن و گفتن من ماشین رو خوشم اومد بیا معامله کنیم 3 میلیون بهم بیعانه دادن و پیششون یه اقایی بودن که نمایشگاهی با قولنامه و ایشون اومدن قولنامه رو نوشتن و من با خانوم معامله کردم فرداش که قرار شد ماشین را وکالت بدم این خانوم گفتن که به اسم همون کسی که قولنامه رو نوشته وکالت بدین و اینها از قبل بهم یه فیش جعلی نشون دادن که گفتن ما ساتنا زدیم و ساعت 2 اخر وقت اداری واریز میشه و منم بهشون وکالت فروش دادم و خلاصه بعد تماس گرفتم گوشی خاموش شد و پولی هم به حسابم واریز نشد
بنده یه شکایت کیفری تنظیم کردم و قولنامه رو بهم نداده بودن کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و جعل سندسازی شکایت رو دادم و قاضی گفتن که چون دلایلی نداری به جمله قولنامه اینا منع تعقیب زدن و بعدا حقوقی شکایت دادم استرداد و توقیف ماشین و ابطال سند و ابطال مبایعه نامه این پرونده هم به نفع اونا رفت اون اقایی که از من وکالت داشتن فقط دادگاه میاد یه قولنامه درست کرده فروشنده یکی دیگ است میگه که اصلا من این اقا رو نمیشناسم و شخصی که اصلا وجود خارجی در معامله نداشته رو نوشته ادرسی نوشته اصلا همچین شخصی نیست و دوتا شماره نوشته به اسم یکی دیگه است یه زن از سوریه ،اون خانوم دکتری که اومد و کارت ملی جعلی داشت که قولنامه کردیم همشون جعلی بوده و این پرونده هم به ضرر بنده شد حالا وکیل میگه شما اون کسی که وکالت دادی رو شکایت بده برای مطالبه طلب خب اونم یه قولنامه میاره با کسی که اصلا وجود خارجی در معامله نداشته رو به عنوان فروشنده مینویسه و میگه من با شما معامله نکردم من از اقای فلانی گرفتم خب این هیچ میگه اون دختره رو شکایت بده خب دختره هم کارت ملی جعلی داشت استعلام از ثبت احوال گرفتیم اصلا توی سیستم نمیاره همه راها به رویم بسته شده لطفا شما کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی و دادخواست مناسب ، نیاز به بررسی مستندات است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نبازبه گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیازمند بررسی است

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام با توجه به اهمیت موضوع مشاوره حضوری دریافت کنید به صلاح شماست،