مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
تلگرام عروس خواهرم رو هک کرده بودن و به من از اکانت هک شده پیام دادن که سقفم پر شده و باید به حساب یک نفر به اسم م.د پول واریز کنم به من گفتن واریز کن فردا برات کارت به کارت میکنم منم بلافاصله واریز کردم فردا صبح متوجه شدم کلاهبرداری بوده
باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت کلاهبرداری مطرح کنید ارجاع می‌دهند به پلیس فتا و دادسرای عمومی محل وقوع جرم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را به پلیس فتا اعلام کنید و بعد اقدام به شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت نمایی و پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم شکایت تنظیم و تقدیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم ضمن اینکه به پلیس فتا اطلاع می‌دهید از طریق دفتر خدمات قضایی نیز ثبت شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس فتا اگر دیلیت اکانت صورت نگرفته باشد از شما حساب واریزی هم میتوانید علیه صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفاتر خد مات قضایی مراجعه وشکایت خودرا مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شکوائیه کلاهبرداری رایانه ای در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و برای رسیدگی به دادسرای جرایم رایانه ای ارجاع می شود.
دادسرای جرایم رایانه ای برای انجام تحقیقات مقدماتی پرونده را به پلیس فتا ارجاع می دهد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکوائیه با عنوان کلاهبرداری اینترنتی در دفترخدمات قضایی ثبت کنید