مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خسته نباشیدو خدا قوت به عزیزان زحمتکش آقا و خانم های وکلا. بنده چند ماه پیش به یک نفر خمیرمایه فروختم که فرمود ببر مغازه کفاشی برادر زنم تحویل بده بردم و پولمو گرفتم بعد از دو روز زنگ زد که ده بسته هم میخواهم طبق معمول تحویل همان برادرزنش دادم و پولمو گرفتم بعد از چند مدت برایم احضار اومد که شاکی داری خلاصه متوجه شدم که ایشان با برچسب کلاهبرداری به بنده زده و بیست و یکم همین ماه دادگاه داریم اینکه به گفته ایشان خمیر مایه هایی که فروخته ام قیمتش را دو برابر گرفته ام حال خواهشمندم راهنماییم کنید چه باید بکنم آیا شکایت ایشان بجا میتواند باشد یا نه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر کلاهبرداری منتفی است
اما راه حل حقوقی وجود دارد. البته بستگی به مفاد قرارداد و توافقات حاصله دارد...
حتی المقدور تخصصا با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی بر علیه دیگری دارد باید آنرا ثابت کند و ادعای جرم کلاهبرداری شرایطی دارد که باید تحقق پیدا کند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام چون شما مطلع نبودی و پیک بودی به شما مربوط نیست به صاحب کالا مربوطه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با ادله و قیمت بازار و واریزهای ایشان بحسابتان ثابت کنید قیمت واقعی بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شکایت واقعی دلایل داشته باشند بله به نتیجه می‌رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
جرم کلاهبرداری نیست
و دعوای ایشان رد خواهد شد
ولی ایشان میتواند دادخواست حقوقی اقامه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر کارشناس و اتحادیه نانوایان دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در جرم کلاهبرداری،باید سوء‌نیت و مانور متقلبانه شما را ثابت کند. بهتر است مصالحه کنید و رضایت ایشان را اخذ کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صرف توضیحات شما جرم کلاهبرداری محقق نگردیده است اما جهت اظهار نظر دقیق مطالعه پرونده ضرورت دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف گرانفروشی نمیتواند عاملی برای شکایت باشد و بایستی دید خواسته دقیق ایشان چیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.
این مورد کلاهبرداری محسوب نمی شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

حتی در صورت صحت ادعای ایشان،کلاهبرداری نمیباشد