مشاوره حقوقی رایگان - شكايت مجدد پس از استرداد دادخواست

با سلام شخصي دادخواستي مبني بر مطالبه اجرت المثل و مطالبه هزينه دادرسي به دادگاه ارايه نموده و ايشان با مراجعه به دادگاه شكايت خود را پس گرفته و قاضي هم رد دعوي صادر كرده و اكنون سوال من اين است كه اون شخص ميتونه باز به همين عنوان دادخواست ارايه بده و شكايت كنه ؟؟ ضمنا پرونده حقوقي مي باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت همان عنوان قبلی باهمان اصحاب دعوا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر دادخواست خود را مسترد نموده باشد امکان مطالبه مجدد وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دوباره دادخواست وجود
خواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله.چون دادگاه قرار صادر کرده و وارد ماهیت نشده و حکم نداده که اعتبار امر مختومه باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله مجدداً می‌تواند خواسته خود را ضمن دادخواست مطرح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله قرار اعتبار امر مختومه را ندارد و مجددا میتواند اقامه دعوی کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش وجود دارد چون قرار صادر شده