مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با سلام و عرض ادب. بنده خانمی با 13 سال سابقه کار هستم و حدود 10 سال هست که در واحد بازرسی مشغول به فعالیت می باشم، شرایط کاری ما طوری هست که در هفته حداقل دو بار مآموریتهای برون شهری داریم و بدلیل شرایط جوی در فصول متفاوت بخصوص بعضی از ماههای تابستان و زمستان، خطرات جاده ای و نظارتهایی که در روستاهای دور افتاده و صعب العبور انجام میشه، آیا سختی کار به ما تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

خیر. فقط حق ماموریت به شما تعلق می‌گیرد. سختی کار مطابق قانون به مشاغلی که حصراً در قانون تعیین شده تعلق می‌گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعلق گرفتن یا تعلق نگرفتن سختی کار از طریق اداره کار مشخص خواهد شد.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

سختی کار به مشاغلی که منحصرا در قانون ذکر شده تعلق میگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالق تعریف قانون از سختی کار خیر بشما تعلق نمیگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر