مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دوم و تغییر تاریخ شورای حل اختلاف

سلام،،،بنده شاکی کسی شدم بخاطر ایکه مبلغ زیر 20 میلیون بود ( 15 میلیون ) مستقیم برا شورا حل اختلاف ثبت کردم و چنروز بعد ابلاغیه اومد برام ک 20 شهریور ساعت 9 صبح فلان شعبه باشید،،،گذشت تا چنروز بعدش ک یدونه ابلاغیه دیگه اومد مال همین پرونده دیدم زده 28 شهریور ساعت 5 بعدازظهر،،،بعد ابلاغیه اول عکسایی ک با دادخواست ثبت کردم ضمیمه پیوست بودن ولی ابلاغیه دوم آخرش نوشته فاقد ضمیمه پیوست،،،با توجه ب ایکه 20 شهریور نزدیکه لطفا راهنمایی کنید ک باید چیکار کنم،،، بک دنیا ممنونم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام احتمالا پرونده دیگه ای هست حضورا مراجعه کنید