مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام.یه شخصی روم شکایت کرده توقیف ماشینم رو گرفته همراه با بازداشت خودم.میگه که به ماشینم زدی من چپ کردم منم کلا با کسی تصادف نکردم.امکانش باشه راهنماییم کنین چیکار کنم.ممنون

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

تشریف ببرید دادگاه و از خودتون دفاع کنید اگه به کارشناسی ارجاع بشه مشخص خواهد شد ماشین شما بوده یا نه

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به رای اعتراض کنید چون غیابی هست از یک وکیل مشاوره بگیرین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
حتما حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی ادعایی مطرح کند باید آن را با دلیل ثابت کند وگر نه دعوا رد می‌شود