مشاوره حقوقی رایگان - گواهی انحصار وراثت

سلام ، اول ممنون از سایت خوبتون ، میخواستم بدونم اگه برادر و خواهر های ناتنی بنده بدون حضور من گواهی انحصار وراثت بگیرن چطوری میتونم اطلاع پیدا کنم که گواهی صادر شده؟؟ اگه به شورای حل اختلاف مراجعه کنم ایا به من پاسخی یا گواهی که بدون حضور من صادر شده رو میدن؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به شورای حل اختلاف محل اقامتگاه متوفی مراجعه کنید وسوال کنیدکه ایا درانجا سابقه پرونده داردیاخیر

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله شما جز وراث هستید میتوانید نسخه ای از گواهی حصر وراثت را در اختیار داشته باشید با اصل مدارک خود به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه نمایید با دادن اطلاعات شخصی اطلاع پیدا می کنیید که گواهی حصروراثت صادر شده یانه

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام بله شما به عنوان احدی از وراث می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید واز صدور گواهی حصروراثت اطلاع پیدا کنید

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام به شورای حل اختلاف آخرین اقامت متوفی مراجعه نمایید باارایه مشخصات متوفی وخودتان مشخص میشود آیارای قبلا صادرشده یاخیر