مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان

سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده از شخصی آپارتمان خریدم و ایشون خودشون وکیل دادگستری هستن و ایشون از سازنده خریداری کردن و متاسفانه سازنده متواری شده و چون زمین مشارکت بوده و به اتمام رسیده متاسفانه شرکتی که ملک رو در اختیار سازنده گذاشته الان تحویل شخص اولی نمیده که ایشون هم به بده تحویل بدن و من از شرکت شکایت حقوقی کردم به نظر شما رای به چه صورتی خواهد بود و مدت زمان جریان این شکایت چقدر زمان میبره در ضمن سازنده واحدها رو به چند نفر فروخته ولی خوشبختانه ما قولنامه اولی هستین لطفا نظرت خودتون و اعلام کنین ممنونم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی دارد قولنامه شما چه زمانی تنظیم شده باشد. اگر قبل از شما با قولنامه آپارتمان به افراد دیگری فروخته شده باشد، شما نسبت به آپارتمان نمی توانید ادعایی داشته باشید و صرفا ثمن به نرخ روز به علاوه خسارات قابل مطالبه است. اگر قولنامه شما مقدم باشد می توانید الزام به تحویل ملک و تنظیم سند را به طرفیت سازنده و خریدار مطرح کنید.