مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باتری ساز

باسلام
ماشینم استارت نمیزد پیش باتری ساز رفتم افتامات با برق مستقیم از باتری توسط شاگردش وصل کرد ظاهرا خوب شد رفتم تا باغمون ماشین خاموش کردم حدود نیم ساعت بعد ماشین خود به خود اتش گرفت از قسمت جلوی ماشین و تااتفاع کامل حریق ،اتش به داخل ماشین رسید
ظاهرا سیمی که از برق مستقیم باتری گرفته شده بود برای نصب افتامات از عایق خوب برخوردار نبوده و اتصال واتش سوزی از همون ناحیه اتفاق افتاده وانتقال اتش به داخل کابین باعث سوختن کامل قسمت داخل خودرو از جمله تودوزی و داشبورت و.....بصورت کامل شده لطفا جهت ثبت شکایت و دریافت خسارت وارده راهنمایی بفرمایید ضمنا گزارش مامور نیرو انتظامی هم تنظیم گردیده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علت آتش سوزی کارشناسی شده؟؟
اگر علت آن کارشاگردبوده میتوانید با اثبات موضوع بابت جبران ضروریان به شاگرد مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت شما قابل پیگیری است از طریق سایت با من تماس بگیرید تا شکایت تخصصی تنظیم‌ گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری قابل شکایت و پیگیری است
تامین دلیل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول به انحادیه و بعد از طریق دفتر خدمات قضایی شمایت کنید