مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام وقت بخیر پس از مدتها شک به همسرم و بالاخره که بعد از گذشت زمان همسرم به رابطه با خانمی اقرار کردند ولی نگفتند به چه صورت موقت یا دائم وحتی حاضر به معرفی ایشان هم نیستند چه باید کرد ایاگرفتن وکیل و استعلام از ازدواجشون میتونه راهی برای جدایی باشد چون طلاق میخواهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر ازدواج دوم زوج بدون موافقت زوجه باشد امکان طلاق به درخواست زوجه وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و به راحتی نمی توانید طلاق بگیرید.
اگر بتوانید ثابت کنید همسرتان زن دیگری صیغه کرده می توانید طلاق بگیرید.
بهتر است توافقی جهت طلاق اقدام کنید