مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ رهن

سلام ما تا تاریخ02/05/01 قرارداد داشتیم موجر از ما مبلغ 5 میلیون بابت اجاره خواستند اما ما گفتیم اول مشکلات خونه رو درست کن و کد رهگیری بگیر(ایشون سال پیش هم کد رهگیری نگرفتند در حالی که گفتن میگیرن )اما تا دیدن ما این حرف ها رو میزنیم گفتن خالی کنید ما گفتید خالی نمی‌کنیم تا مشکلات رو درست کنید و اجاره بدیم شهریور اجاره ندادیم و ایشون 02/06/18 در شورای حل اختلاف شکایت کردند اونجا به تا تاریخ 02/08/01 برای تخلیه فرصت دادند
(در برگه مبلغ رهن را به جای 200 میلیون ،150 میلیون قید کرده بودند میخواستم ببنیم چجوری میشه موجر 50 میلیون از رهن کم کرده و دادگاه هیچی نگفته و میخواستم ببینم چجوری این مبلغ رهن رو درست کنم؟چون مبلغ ایام تصرف ما روزانه 150 هزار تومان است و در ماه میشه 4/5 میلیون تومان اما ایشون 50 تومن کم کرده)
سوال دومم اینه که چجوری از دادگاه وقت بیشتر بگیرم به خاطر عسر و حرج و کمبود خونه در امسال ؟
متشکرم از وقتی که میزارید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

موجر باید کل مبلغ ودیعه که در قرارداد آمده پرداخت نماید.بنابراین به شورا مراجعه ودرخواست اصلاح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا گزارش اصلاحی صادر کردند و هیچ کاریش نمیشن کرد