مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه خسارات

سلام.
دادخواست پرداخت پرداخت خسارات وارده به آپارتمان مسکونی توسط مستاجر ارائه دادم گزارش کارشناس مبنی بر خرابی‌های ایجاد شده در ساختمان که قبلاً به صورت تامین دلیل تهیه شده بود پیوست دادخواست کردم که شامل 15 مورد خسارت و خرابی است حال چگونه اقدام یا چه مدارک دیگر لازم است به دادخواست اضافه کنم تا مبالغی را که صرف تعمیرات خسارات ذکر شده بود از از دادگاه رای به نفعم برای دریافت آن مبالغ بگیرم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا میزان خساراتی که کارشناس مشخص کرده قابل مطالبه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت به مبلغ .... با توجه به نظریه کارشناسی تامین دلیل را اقامه نمایید