مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده حین رانندگی به دلیل عدم توجه به جلو از مسیر منحرف شدم و خودرو ام واژگون شد
در این حادثه بنده جراحاتی دیدم و به پزشکی قانونی روز بعد از حادثه مراجعه کردم و نامه را بعد از چند روز تحویلم دادن که به شرکت بیمه بدم
مبلغ 49 میلیون تومان شرکت بیمه حساب کردن ولی بعد از مدتی گفتن 16 میلیون تومان به دلیل اینکه شما پارسال بیمه کرده اید و دیه در امسال یک سوم بیشتر شد از دیه شما کم میشود
آیا میتوانم شکایت کنم و اینکه مبلغ دیه را پزشک قانونی حساب کرده یا خود بیمه
سپاس فراوان

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

براساس بیمه حوادث راننده دیه شما پرداخت شده ومطابق قانون باید به نرخ سال تصادف پرداخت شود نه نرخ روز.پزشکی قانونی دیه رامشخص میکند.بنابراین کار بیمه قانونی هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام بیمه طبق قانون است؛ چرا که بر اساس بیمه حوادث راننده، دیه شما پرداخت شده است و مطابق قانون باید به نرخ سال تصادف پرداخت شود. مضافاً بر اینکه دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
در صورت تقصیر شما ، دبه به نرخ زمان تصادف محاسبه خواهد شد
و در صورت عدم تقصیر راننده ، مبلغ دیه باید به نرخ یوم الادا محاسبه و پرداخت گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر پرداخت دیه بر اساس نرخ سال پیش و در همان زمان پرداخت شده باشد کاملا صحیح میباشد و قابل مطالبه نیست چون به نرخ روز پرداخت نموده است ولی اگر در سال جاری،بر اساس نرخ دیه پارسال،پرداخت نموده باشد پرداخت کامل نمیاشد لذا از اجرای احکام درخواست پرداخت کسری دیه نمایید