مشاوره حقوقی رایگان - رابطه قسمت

سلام وقت بخیر من تو قسمت قبلی گفتم چه اتفاقاتی افتاد و دوستم تجاوز کرد ولی دخول نکرد و ...
راستش دوستم امروز اومد پیشم و خودزنی کرده بود و با چاقو دست چپش رو کامل خط خطی کرده بود و چندین بار با مشت به صورت خودش ضربه زده و فکش ضربه دیده و سخت میتونه غذا بخوره راستش عذاب وجدانه ولش نمیکنه و هر روز حالش بدتر میشه هر چی هم بهش میگم تو که دخول نکردی و دختر داییت باکره است ولی میگه من حتی نباید بهش نزدیک میشدم و گفته میخوام به آلتم اسیب بزنم که درس عبرت بشه بنظرتون چکار کنم داره دیوونه میشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالی که طرح میکنید ممکن است به هر وکیلی ارجاع شود سوالتان کامل نیست و مشخص نیست منظورتان از اینکه در قسمت قبلی توضیح دادید چه بوده