مشاوره حقوقی رایگان - ادغام پرونده

باسلام خسته نباشید.3تا پرونده میخوام ادغام کنم پرونده اول قتل عمدی رضایت دارم 10سال حبس داده،و پرونده دوم تخریب تاسیسات عمومی درب زندان اتفاق افتاده 11 سال حبس داده،وپرونده سوم کلاهبرداری کارت عابر زندانم 6 ماه حبس داده و رضایت گرفتم هیچ ردمال یا دیه هم ندارم همه رو پرداخت کردم.ایا ادغام کل پروندهام انجام میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان تجمیع وجود دارد که مجازات ارشد قابل اجراست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به قاضی اجرای احکام بالایحه اطلاع دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مساله را از طریق قاضی شعبه یا در قالب لایحه یا به شکل حضوری مطرح کنید و ادغام ممکن است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است درخواست بدهید تا بررسی شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

ادغام به چه معنا منظورتونه؟اگر همگی اجرای احکام هستن درخواست بدید ولی اگر یکی تو دادگاه باشه یکی تو اجرا ممکن نیست باید جداگانه تقاضا کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ادغام محکومیت شرایط خاص دارد می بایست مراجع قضایی که حکم قطعی صادر کرده اند مشخص گردد ، به هرحال تقاضای خود در راستای ماده 510 قانون آیین دارسی کیفری را به اجرای احکام ارائه دهید ،‌

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دادیار اجرایی زندان درخواست تجمیع پرونده‌ها را بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی خودشان باید انجام بدهند مکر خبر نداشته باشند که باید به اجرای احکام دادگاه آخر کتبا خبر دهید