مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع 8 خانه ویلایی داخل بن بست

باسلام و تشکر
8 خانه ویلایی با متراژ های بین 35 تا 100 متر در یک بن بست قرار دارند. بن بست سه و نیم متر عرض و بطول 26 متر می باشد. قصد تجمیع داریم تا بن بست هم به این تجمیع اضافه شود که زمینی حدود 700 متر به صورت 20 در 35 حاصل خواهد شد. آیا امکان چنین تجمیعی ممکن می باشد؟ به چه شکلی؟ و چه هزینه ای؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

در صورت موافقت شهرداری و رعایت قوانین شهرسازی بله...به این ارگان مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق شهرداری منطقه خود به نحو حضوری پیگیری کنید. در صورت موافقت شهرداری، امکان تجمیع وجود خواهد داشت.