مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین اوقافی بابت مهریه

با سلام خدمت شما وکلای گرامی و دلسوز
همسر بنده دو سال پیش بعد از درخواست مهریه از طریق اداره ثبت یه زمین اوقافی (خارج از محدود شهری) رو از من توقیف کرده احتمالا چون این ملک اوقافی بوده (و پرونده ای در اداره ثبت موجود نیست) موفق به برگزاری مزایده نشده و بعد از دو سال این زمین هنوز بلاتکلیفه.
خواستم از شما وکلای عزیز بپرسم آیا امکان رفع توقیف این ملک هست یا نه؟
اگه بخوام اقدام کنم از طریق دادگاه اقدام کنم یا اداره ثبت یا اداره اوقاف ؟
ممنون از زحمات شما عزیزان بزرگوار

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در فرض سئوال مشخص نشده که زمین مذکور وقف عام یا وقف خاص می باشد و نقش شما در زمین چیست، تنها در فرضی میتوان مالی را از موقوفه توقیف کرد که مالکیت اعیانی(ساختمان) وجود داشته باشد وگرنه زمین موقوفه در قبال مهریه قابل توقیف نیست حتی اگر وقف خاص باشد