مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گیری وجه واریزی

برای رابطه جنسی با شخصی که تبلیغات کرده تماس گرفته شده و ایشون شماره کارتی به یکی از دوستان من ارسال کرده و از او طلب مبلغی پول کرده است که در 3 فقره پول واریز شده و شخص مال باخته طلب استرداد وجه را دارد ولی شخص کلاهبردار از این کار امتناع میکند و می گوید هیچ کاری نمیتوانی بکنی و با اینکه چیزی در مکالمات تلفنی گفته نشده او میگوید که صدای مال باخته را ضبط کرده است.

از این اشخاص شماره 3 نفر را دارد و یک شماره حساب که پول به آن واریز شده و رسید این پول ها
چگونه میتوان برای اینکه پول را استرداد کند اقدام کند؟ و اینکه ایا خود مال باخته با اینکه هیچ کاری انجام نداده مجازات خواهد شد؟؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

سلام. شما اگر دلایل اثباتی مثل شاهد دارید میتوانید از دو طریق حقوقی با تقدیم دادخواست و یا کیفری تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مال‌باخته هیچ فعل مجرمانه‌ای را انجام نداده است. فلذا بایستی دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برساند.