مشاوره حقوقی رایگان - موضوع سر کار

سلام خسته نباشید. من توی کارخانه فرش یه 2هفته ای کار کردم. هفته ی اول از یه فرش بچگونه خوشم اومدم گفتم برای بچم بگیرمش. پرسیدم گفت دونه ایی 900 تومنه. من گفتم 2تا میخوام ولی 1500 الان میدم 300تومنشو سر برج از حقوقم کم کنید و قبول کردن منم پولو فردا بهش دادم. 3،4روز گذشت منصرف شدم دیدم خیلی گیرونه بهش زنگ زدم جوری که ناراحت نشه گفتم آپاندیس زنم ترکیده میشه 1500رو بهم برگردونید. اونم ریخت تو کارتم.
الان نمیخوام برم سرکارش بهش گفتم حساب کتابمو بکن میگه من1500 بهت وام دادم ریختم تو کارتت بقیه پولمو باید بدی. چیکار کنم شکایت کنم حرفم پیش میره. تورو خدا سریع جواب بدید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام نه نمیتونه کاری کنه