مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری

باسلام
بنده باخانمی جهت ازدواج اشناشدم وایشان درمدت این اشنائی بادروغ ونقش بازی کردن اعتماد منوجلب کرد و ازم خواست که برای پس انداز جهت شروع زندگی مشترک هرچند روز مقداری از درامد خود را به حساب ایشان واریز کنم تا پس انداز شود بعد از حدود دوسال وخرده اشنائی ایشان به یکباره تصمیم به تمام کردن این رابطه گرفت ومتوجه شدم با مبلغی که نزد ایشان داشتم بزای خود اتومبیل خریده وقتی تقاضای بازگرداندن پول رو کردم با پرروئی گفت فعلا که ندارم هروفت داشتم پس میدم والان حدود 7 ماه میکذره ولی هیچ اقدامی نکرده میزان این مبلغ چیزی حدود 80 میلیون میباشد بغیر از هدایائی ازقبیل طلا و پوشاک و وجه نقدی که به ایشان دادم که چون مدرکی دال بر دادن انها به ایشان ندارم قیدش را زده ام ولی پرینت بانگی جهت واریزی 80 میلیون موجوده درضمن شهودی دارم که شهادت دهند درجریان این واریزیها وعلت ان هستند ایا میتوانم ازایشان بعنوان کلاهبرداری وخیانت درامانت شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع صرفا حقوقی است و میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید.