مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از پلاک خودم شکایت کنم؟

مدتی است که ا خودرو مشابه خودروی من و حتی پلاک مشابه خودروی من از دوربین ازادراه ها بدون پرداخت عوارض تردد میکند من شکایت تلفنی کردم و ایراد برطرف شد. یعنی تمام عوارضی که به حساب بنده اومده بود پاک شد. همین اتفاق در مورد دوربین های طرح ترافیک پیش اومده و با پشتیبانی طرح الودگی تماس میگیرم و میگم این پلاک من نیست و خودروی من نیست پشتیبانی میگه شما دروغ میگی و داری مارو سرکار میذاری. من باید به کجا شکایت کنم؟ که هروقت پلاک من از طرح رد شد یا تو زمان طرح تردد دیده شد دستور متوقف کردن خودرو داده بشه و مدارک این خودرو چک بشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

این مشکلی است که متاسفانه وجود دارد وراه حل مناسبی ندارد چون تشخیص این مسئله برای پلیس راهور دشوار است بهر حال باید کتبا به پلیس راهور شکایت کنید و بگویید که شماره پلاک شما جعل شده است اگر توجه نکردند به بازرسی ناجا با شماره 197 زنگ بزنید