مشاوره حقوقی رایگان - زن من قفل در خونه ای که بنامش زدم عوض کرده

زن من قفل در خونه ای که بنامش زدم عوض کرده حالا حقوقی که من دارم مثل ریزیک سقف زندگی دارم ؟ بابد چکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زن شما طبق قانون مالک خانه است و اختیار هر تصرفی را بر مایملک خود دارد و شما به عنوان شوهر بایستی مسکنی علیحده برای زندگی مشترک آماده کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید خانه مجزا و همراه با وسایل عرفی تهیه کنید الزام به تمکین دهید.