مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

با سلام
بنده فروردین ماه 98 یک پراید مدل 94 خریداری کردم در بنگاه ماشین
مبلغ کل پرداختی 32 میلیون نقدا از طریق پوز پرداخت کردم و مبلغ 4 میلیون را در قالب 8 قسط 640 تومی قرار گذاشتیم دو قسط از مبالغ قسط هم پرداخت کردم اما زمان تمدید بیمه متوجه شدم که این ماشین پرداخت خسارت دارد و تخفیف بیمه ندارد
ضمنا در زمان قولنامه دو لکه رنگ مورد موافقت در قولنامه نوشته شده اما بعدا متوجه شدم که ایربگ ماشین هم باز شده ضمنا قولنامه به بنده داده نشده اما سند و تعویض پلاک هم انجام شده سوال:
آیا فروشنده میتواند شکایت پلاک انجام دهد؟
آیا با توجه به اینکه بنده چک و سفته بابت اقساط نداده ام میتواند با قولنامه شکایت کند ؟
آیا بنده میتوان با عنوان غش در معامله شکایت کنم ؟
ممنون...

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اول به بنگاه بروید و هر طور شده قولنامه را بگیرید اگر نداد بگویید از شما و مالک به اتهام مشارکت در کلاهبرداری شکایت می کنم سپس با قولنامه به شورای حل اختلاف بروید و تقاضای کارشناسی کنید و بعد اگر نواقص تایید شد دادخواست خسارت ها یا فسخ قرارداد را بدهید

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

باسلام،تعویض پلاک ارتباطی به موارد گفته شده ندارد،فروشنده می تواند روی قولنامه تتمه ثمن معامله را مطالبه ووصول کند،در صورتی که عیوب بیان شده تاثیر فاحش وغیر قابل چشم پوشی به لحاظ عرفی در ارزش اتومبیل دارد شما باید فورا پس از اطلاع از طریق اظهار نامه مراتب فسخ معامله به لحاظ غبن فاحش را به نامبرده اطلاع داده وسپس دادخواست تائید فسخ مبایعه نامه به دادگاه تقدیم نمائید.البته باید قبل از این امور تامین دلیل نموده وقیمت واقعی اتومبیل را مشخص نمائید.