مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و انتقال مال

سلام. من مهریمو اجرا گذاشتم و دو هفته بعد از شکایته من همسرم اموالشو بنام پدرش زده و الان برای پرداخت تقاضای تقسیط کرده.
میخوام ببینم باید شکایت فرار از دین کنم؟ یا اینکه قرار تامین خواسته؟
محلی که باید شکایت کنم هم ممنون میشم بهم بگین.

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام.اقدام همسر جنابعالی مصداق فرار از دین بوده که جنبه کیفری داره و قابلیت تعقیب.لذا جنابعالی جهت اخذ مشاوره و راه حل موثر و کوتاه که در زمان کم نتیجه بگیرید میتوانید با شماره بنده بین ساعت 19 الی 21 تماس حاصل فرمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شکایت فرار از دین .محل انتقال اموال محل وقوع جرم و صالح میباشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگروکیل داشتیداین اتفاق برای شمانمی افتادزیراقبل ازمحکومیت اموالش راتوقیف میکردید،به هرحال عمل ایشان فرارازدین محسوب میباشد،ظرافت هایی درموضوع فرارازدین است که باسوال وجواب به مقصدنمی رسید.موفق باشید