مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

باسلام خدمت شما وکلای گرامی،
همسر بنده دادخواست مطالبه نفقه معوقه،مطالبه خسارت دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه با جلب نظرکارشناس نموده ومبلغی هم مقوم نکرده است و به شورای حل اختلاف ارجاع شده و کارشناسی گردیده ومبلغ 27میلیون نفقه منظور شده.
حال 3سوال دارم:

1-مبلغ کارشناسی بالای 20میلیون تومان است قاضی شورا میتواند رسیدگی ورای صادرکند؟
2-اگر به رای کارشناس اعتراض کنم ولی هزینه آن را نداشته باشم میتوانم اعساربزنم؟
3-اگر شورا به مبلغ فوق توجهی نکرد ورای صادرنمود میتوانم این مورد را درتجدیدنظرم اعلام کنم ورای شورا را نقض کنم؟

خواهشاً به سوالاتم جواب بدید خیلی ممنون میشم ازتون.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شورای حل اختلاف بایستی قرار رفع نقص از دادخواست را صادر می‌کرد؛ چرا که خواهان در دعاوی مالی موظف است که خواسته خود را تقویم کند. شما می‌توانید به رای صادر شده در شورای حل اختلاف اعتراض کنید تا تجدیدنظرخواهی شما در دادگاه خانواده مورد بررسی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.