مشاوره حقوقی رایگان - رضایت‌نامه الکترونیک بدون نیاز به حضور در سفارتخانه

درود بر شما.از چه طریقی میتوان بدون مراجعه حضوری به سفارت‌خانه یک رضایت‌نامه بدهم.؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حتی المقدور توسط وکیل دادگستری یا حداقل حضوری پيگير ماجرا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اظهارنامه هم ارسال کنید اما بهترین راه این است که وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسشهای غیرحقوقی قرار دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مراجعه به سامانه میخک میتوانید به صورت انلاین با ثبت اطلاعات گذرنامه اینترنتی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد